Niissä toisissa MM-kisoissa

Kävin kuvaamassa vähemmän korruptoituneissa jalkapallon MM-kisoissa eli Suopotkupallon MM-kisoissa. Kuiva ja kuuma kesä teki suopotkupallosta isoveljensä kaltaista, koska suo kantoi naista ja miestä paria päätykenttää lukuun ottamatta.

Kuten arvata saattaa, ulkomaiset televioryhmät sekä valokuvaajat olivat miehittäneet noiden löysempien kenttien ympäristön: kun kerta tilauksessa lukee, että kuvassa pitää olla suohon uponnut pelaaja niin sellainen pitää sitten ottaa, vaikka valtaosa kentistä oli vähintään samassa kunnossa kuin puolustusvoimien juoksurata: vähän kuoppia mutta jossa voi juosta.

Mitä enemmän kilometrejä tulee, sitä rohkeammin voi tilaajalle kertoa, että nyt ei olosuhteet ole sellaiset miltä ne näyttävät 1000-7000 kilometrin päässä ilmastoidussa toimistossa ja että täältä tulee nyt tällaisia kuvia.

pieni pelikuva-8366

Veikkaisin, että suopotkupallon MM-kisojen kuvaajalla on töissä hauskempaa kuin kollegoilla tänään Moskovassa. Tai ainakin on epätodennäköistä, että Moskovassa kuvaaja joutuu tuuraamaan myöhästynyttä pelaajaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s