Referenssit

Kimmo on luotettava, luova, ammattitaitoinen ja joustava kuvaaja. Monet kerrat hän on lähtenyt keikalle pikavauhtia lyhyellä varoitusajalla, kun Hiihto- tai Juoksija-lehti on kaivannut henkilö- ja actionkuvia eri lajien urheilijoista tai kuntoilijoista. Moni kuvitusongelma on ratkennut kuin leikitellen yhdellä puhelinsoitolla.
Kimmo on ollut ja on erittäin tärkeä yhteistyökumppani Kustannus Oy Juoksijan julkaisemille lehdille. Hän on kuvannut myös Pyöräily +Triathlon -lehdellemme.

Seppo Anttila, päätoimittaja, Hiihto-lehti

Det är ett nöje att samarbeta med Kimmo. Han är professionell, vänlig och tillmötesgående. Dessutom var vi mycket nöjda med hans bilder. Jag skulle gärna anlita Kimmo igen och jag rekommenderar honom varmt.

Fredrik Dahlström, Sotkamo Silver, Stockholm

Kimmo Rauatmaa on valokuvaajana ammattikuvaaja joka hallitsee still-kuvaamisen ja videokuvaamisen.
Kuvaajana hän on oma-aloitteinen ja hänen kanssaan on helppoa tehdä yhteistyötä, sillä voi luottaa,että Kimmo hoitaa kuvauksen alusta loppuun omatoimisesti ja ajallisesti sopimuksen mukaan.
Valokuvaustyössä sellainen asenne on hyvin tärkeä, varsinkin jos tekee kuvauksen uutiskuvatoimistolle.
Kimmo hallitsee uutiskuvauksessa nopeuden ,mutta kuvan laatu ei siinä kuitenkaan kärsi, vaan valokuvat ovat ammattimaisen korkealaatuisia. Samalla kuvauksessa syntyy hyvää myyvää kuvituskuvaa siinä sivussa.

Kuvatoimisto Lehtikuvan uutiskuvatoimittajana suosittelen Kimmo Rauatmaata.

Patricia Gabriel-Robez, Helsinki

Tykkään työskennellä Kimmon kanssa. Jokaisen keikan jälkeen on jäänyt erityisen hyvä mieli, koska kuvaukset ovat edenneet tehokkaasti ja tuloksena on mielenkiintoisia, monipuolisia ja toimivia otoksia. Persoonana Kimmo on joustava ja hyväntuulinen. Odotan taas seuraavaa keikkaa!

Mari Eder (os Laukkanen), ampumahiihtäjä

Kimmo on ammattitaitoinen, joustava ja kerta kaikkiaan mainio kuvaaja. Hän on ikuistanut niin perhejuhliamme kuin yrityksemme markkinointikuvia. Hetki elää upeasti Kimmon kuvissa, ja mikä parasta – kuvattavilla itsellään on hyvä olla tilanteessa. Myös kuvauksen käytännön asiat sujuvat mutkattomasti ja luotettavasti.

Susanna Hämäläinen, markkinointipäällikkö, Viljakas Oy

Kimmo on kuvannut hevosiani useaan otteeseen eri yhteyksissä. Hänen tyylinsä eläinkuvauksessa on tunnistettava: kuvaajana hän on utelias ja aina avoin uudelle, tarinan kertoja, kohdettaan tutkiva ja sitä kunnioittava.

Olga Pohjola, Kainuu

Kimmo on valokuvaajana todella ammattimainen, joustava ja kekseliäs. Hän pyrkii saamaan kuvista luonnollisia, mutta ottaa kuitenkin asiakkaan tarpeet aina huomioon.
Lisäksi Kimmo on aina iloisella tuulella, minkä seurauksena kuvaustilanteissa on hyvä ja rento meininki.
Lopputulos miellyttää yleensä niin kuvaajaa kuin kuvattavaa, siitä huolimatta että kuvaukset ovat kaikinpuolin sujuvia ja nopeita.

Eveliina Piippo, maastohiihtäjä, Suomen maastohiihdon maajoukkue

 

Asiakkaat:

Media:

Stt-Lehtikuva

Maaseudun Tulevaisuus

Lännen media

Maatilan Pellervo

Iltalehti

Kaleva

Karjalainen

Hiihto-lehti

Metsäkustannus

Projektiuutiset

Kotitalo

 

Yritykset ja yhteisöt:

Helsingin yliopisto

Suomen Ampumahiihtoliitto

Sotkamo Silver

K-Kauppiaiden liitto

VAU ry

Kaisanet

IPC (Kansainvälinen paralympiakomitea)

Suomen Keskusta

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari

OP Kiinteistökeskus

Real Snacks

Philips

Suomen lääkäriliitto

Suomen eläinlääkäriliitto

Suomen psykologiliitto

Eläkeliitto

Terrafame

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä

Legendium

Vuokatin Aateli

Vuokattisport

Idän Taiga